Néhány visszajelzés ügyfeleimtől


Végső elkeseredettségemben kezdtem el a neten kutatni, hogy mit is tehetnék azért, hogy felnyissam a lányom szemét, akit közel egy évig tartott befolyása alatt egy nárcisztikus személyiségű férfi. A dolgok már csúnyán elfajultak, iszonyúan kétségbe voltam esve. Ekkor találtam Adrienne írására. Már az nagyon pozitív volt, hogy felhívott és többször is hosszasan beszélgettünk, megnyugtatott, ellátott tanácsokkal. Szerencsére a lányom is partner volt abban, hogy találkozzon Adriennel. És mint a mesében! 🙂 Az első -közel három órás beszélgetés után- a lányom másnap szakított a férfival. Adrienne  egyetlen alkalommal elérte azt, amit nekünk -a szüleinek, barátainak- egy évig nem sikerült. De  még ekkor sem engedte el a kezét, hanem egy újabb találkozón tovább erősítette a lányom lelkét, önbizalmát, aki azóta is kiegyensúlyozott, boldog. Újra éli a tinik társasági életét, órákon át beszélget velem, mesél és mesél és mesél… Köszönöm Adrienne, hogy visszakaptuk a régi cserfes, vidám, életkedvvel teli lányunkat.”

/Anita – életvezetési tanácsadás/

“Fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek, miután kirúgtak a munkahelyemről, de a segítségeddel megtaláltam a céljaim. Köszönöm, hogy azt is megmutattad, hogy hogyan tudom elérni őket.”
/Éva – karrier tanácsadás/

“Egy kiválasztási folyamatban jelöltként kerültem kapcsolatba Adrienne-nel. Már a telefonos kapcsolatfelvétel első mondataiban megteremtette az oly ritkán tetten érhető bizalmi bázist a messze kimagasló pozitív kisugárzásával. A személyes találkozón ez folytatódott, oldott interjúhangulatot teremtett a bevezetésben, tapintható volt a kiegyensúlyozott partnerviszony az ő hozzáállásában. Az előzetes tájékoztatás, információátadás, időpont megerősítéssel kapcsolatos kommunikáció módja nagyon jól szervezett volt. Az interjú során kérdései a pozíciókiíráshoz abszolút relevánsak voltak, nagy profizmussal detektálta képességeimet, készségeimet. Határozottan vezette az interjút, jelenlétével maximális profizmust, bizalmat, partnerséget közvetített. Annak érdekében, hogy jelöltként a képességeimet, készségeimet és tapasztalataimat megmutathassam minden feltételt megteremtett. Az eredményről való visszajelzés a tájékoztatásnak megfelelően hajszálpontosan érkezett. Ugyan én “tovább nem jutott” jelölt voltam a kiválasztás során, de a kapcsolatkezelés módja épületes élménnyel gazdagított. Nála a magas szintű szakmaiság, kiegyensúlyozottság és az asszertív tárgyalásvezetés kiváló interperszonális képességekkel párosul.”
/Ágnes – marketing menedzser pozícióra pályázó/

“Tudtam, hogy veled kell beszélnem. Megint sikerült megnyugtatnod. Öt perce még fel tudtam volna robbanni, most meg csak mosolygok.”
/Andrea – életvezetési tanácsadás/

“Pontosan olyan embereket hoztál, amilyeneket elképzeltem ebbe a csoportba. Nekem nem kell más szolgáltató.”
/Attila – HR szolgáltatás pénzügyi területen/

“Te sokkal jobb vagy, mint Csernus. Csak őt jobban ismerik.”
/Erika, a vicces ügyfél – életvezetési tanácsadás/

“Adrienne is a truly devoted professional, who cares about details, finds time to really listen to the client, also very capable of making hard decisions on time. I would strongly recomend her, as a great HR partner.”
/Zsolt – nagykereskedelmi menedzser pozícióra pályázó/

“A tanfolyam során tanultunk a különböző személyiségtipológiákról, a különféle kommunikációs stílusokról, megtanultuk, hogy miért is olyan fontos a MIÉRT, és hogy mi a különbség az eladás és az értékesítés között. Végül megtudtuk, hogyan jöhetünk rá ügyfeleink kívánságaira. Mindezt játékos formában, amitől az egész tréning egy nagy élmény volt. A tanfolyam alatt nagyon sok új dolgot tanultunk, amit munkánk során, és az élet számos területén kamatoztatunk.”
/egész napos értékesítési tréning résztvevői/

“A szeminárium végére megváltozott az emberekhez, az élethez való hozzáállásunk, természetesen pozitív irányba. Számunkra ez a nap nem egy közhelyekkel teli, unalmas oktatás, hanem egy tanulságos, játékos fejlődés volt.”
/egész napos tréning DISC, testbeszéd, önbizalom témakörben/

“Szeretném megköszönni Neked a lehetőséget és azt a kedvességet, amit kaptam az interjú során. Szeretném elmondani Neked, hogy még soha nem találkoztam hivatását ennyire szenvedélyesen szerető emberrel. Köszönöm az őszinte szavakat, igazán nagyon sokat jelentettek.”
/Zsanett – marketing menedzser pozícióra pályázó/

“Nagyon pozitív és nagyon tanulságos/önismereti beszélgetés volt, amiből igyekszem minél többet hasznosítani a jövőben.”
/sikertelen interjúról értesített női pályázó/

“Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést, én még ilyen korrekt hozzáállással nem találkoztam eddig.”
/sikertelen interjúról értesített férfi pályázó/