Szolgáltatások

✓ Interjúk, assessment és development centerek, tesztek, önértékelő eljárások, outplacement,
interjútechnikai támogatás vezetőknek és álláskeresőknek, gamifikált megoldások
✓ Üzleti és életvezetési tanácsadás
✓ Humán szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés, egyéni kompetenciafejlesztés,
soft skill tréningek, előadások, prezentációk 

HR szolgáltatásaimban a tanácsadói és vezetői tapasztalataimat egyaránt segítségül hívom, gyorsan és biztosan ismerem fel az igényt, a szükséges személyiségprofilt, a kiválasztás során pedig a munkakört, a cégfilozófiát, a vezető és a csoport személyiségét is figyelembe veszem a legmegfelelőbb jelölt ajánlása érdekében. Az interjúkon és assessment/development centereken sokszor gamifikált megoldásokkal dolgozom, hiszen tapasztalataim alapján a játékosított helyzetekben sokkal tisztábban, őszintébben mutatkoznak meg pályázók személyiségjegyei.

Amennyiben az ügyfél igényli, részt veszek az általa tartott interjún, és interjútechnikai tanácsadással segítem őt. Álláskeresők részére pedig álláskeresési tanácsadást nyújtok, bár ezt sokszor már az interjú során is megteszem 🙂

Kiemelt szakterületemnek tartom a vezetőfejlesztést, az emberi kapcsolatok kommunikációs útvesztőit, a pozitív gondolkodás megvalósítását, a tudatos és ezáltal boldogabb, harmonikusabb, motiváltabb életvitel megvalósítását.

Az életvezetési tanácsadás területén többször találkoztam a spirituális megközelítés igényével, így tanulmányaimat ezzel is kiegészítettem. Bármelyik elméletet is vesszük alapul, mind ugyanazt adja, ám fontos az ügyfél tudáskészletéhez, személyiségéhez, hitvilágához és motivációjához igazítani. Egyéni problémákra sablonmentes, egyéni megoldásokat keresek.

Az üzleti területeken a hagyományos coaching és tanácsadási módszertant használom, miközben itt is vizsgálom az életvezetés minőségét. Tapasztalatom alapján a vezetői elakadások hátterében a legtöbb esetben önismereti, életvezetési problémák állnak.

Emellett Budapesten és vidéken is tartok soft skill és egyéb fejlesztő tréningeket, illetve gyakorló HR-es munkatársaknak segítek eligazodni a profi kiválasztás rejtelmeiben.