Logisztikai projekteket megvalósító partneremhez keresek rugalmas, csapatmunkát kedvelő, megoldásorientált

PROJEKTMENEDZSER 

kollégát.

Figyelem! Kifejezetten olyan pályázók jelentkezését várom, akik értékelik a demokratikus, emberközpontú, együttműködésre alapozó szervezeti kultúrát, a támogató vezetői csapatot, és képesek egy nyitott, bizalmi légkörben kamatoztatni a képességeiket.

FELADATOK:

● A projektek beszerzési és kivitelezési feladatainak megszervezése, a helyszíni építésvezetők, kivitelezési tervező és projekt koordinátor irányítása.

● Szakmai kapcsolattartás a projekt értékesítőjével, a megrendelővel vagy generálkivitelezővel a kivitelezés szakaszában.

● A projektcsapatba tartozó munkatársak közötti tevékenység összehangolása, folyamatos kommunikáció minden szinten minden résztvevővel, projekt ütemtervek betartása és folyamatos optimalizálás.

● A folyamatban lévő projektek nyomonkövetése (átfogó képpel kell, hogy rendelkezzen arról, hogy melyik projekt milyen szakaszban van (workflow), és milyen operatív döntések vagy dokumentumok szükségesek a továbblépéshez.

● Projektindító megbeszélések megszervezése, és a külsős projekt menedzserek beszámoltatása az adott munkával kapcsolatban.

● Alvállalkozók versenyeztetése, szerződések megkötése, a kivitelezéshez és a lezáráshoz kapcsolódó dokumentumok elkészítése, számlák leigazolása, elszámolások felügyelete.

● Riportok készítése a projektekről.

AZ IDEÁLIS KOLLÉGA:

● Minimum középfokú műszaki végzettséggel rendelkezik (felsőfokú műszaki végzettség előny).

● Műszaki, építőipari területen szerzett projektvezetési, projekt menedzseri tapasztalattal rendelkezik (min. 2 év).

● Irányított mátrix típusú projekt-szervezetet.

● Műszaki látásmódú, erős belső késztetéssel és nyitottsággal rendelkezik az új ismeret befogadására.

● Jó szervező készség, proaktív, komplex gondolkodásmód jellemzi.

● Vállalatirányítási rendszereket használt már, azokat gyorsan átlátja.

● MS Office ismeretekkel is rendelkezik.

● Rugalmas gondolkodású, megoldásorientált személyiség, aki nem a problémára, hanem a lehetőségre és a megoldásra fókuszál.

● Képes a csapatmunkára, kollégáival jó kapcsolatot, nyitott és bizalmi légkört tud kialakítani, versenyhelyzetek helyett az együttműködésre alapoz.

● Megbízható, lehet rá számítani, munkáját lelkesedéssel és precízen végzi.

● Angol nyelvtudása középfokú (írásban mindenképpen).

ELŐNY:

● Raktártechnikai kivitelezés terén szerzett tapasztalat

JUTTATÁSOK:

● Versenyképes alapbér, céges autó, cafeteria.

● Dinamikus vállalati környezet.

● Belső és beszállítói képzések.

● Emberközpontú, együttműködő vezetők, akik a teljesítményt nem csupán számokban mérik, és akik nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni fejlődés biztosítására.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal, és az egyéni kompetenciák néhány soros bemutatásával lehet az allas kukac coachingtime pont hu e-mail címen.