VINCOTTE AKADÉMIA – HR KÉPZÉS KEZDŐKNEK ÉS PROFIKNAK

11 NAP - 5 MODUL! MINDEN A HR FOLYAMATOKRÓL!


600x120

Egy vállalkozás – legyen az multinacionális vagy magyar tulajdonú, nagyvállalat, vagy családias hangulatú kis cég – sikere elsősorban a humán erőforráson múlik. Lehet bármilyen kiemelkedő minőségű egy termék vagy szolgáltatás, ha a stratégiaalkotást, a termékfejlesztést, az értékesítést, az ügyfélkezelést, és bármely, a termék vagy szolgáltatás sikeréhez szükséges munkafolyamatot nem a megfelelő emberek végzik, a végeredmény nem az általunk várt lesz.


A humán erőforrás kiválasztása, fejlesztése, értékelése és irányítása olyan komplex, stratégiai fontosságú folyamatrendszer, amelyet csak tudatosan, felkészülten, helyzetre és egyénre szabottan, professzionális szinten érdemes működtetni.

Képzésünkön a HR-menedzsment alapjait képező témákban (toborzás-kiválasztás, képzés- és teljesítménymenedzsment, munkajog, TB és bérszámfejtés, Lean HR) adunk egyrészt szilárd alapokat, másrészt olyan gyakorlati megoldásokat, amelyeket a résztvevők bármikor alkalmazhatnak majd a mindennapi munkavégzés során. A hagyományos képzéseket meghaladva minden modulunk gyakorlatorientált, azaz az előadásokon elhangzó elméleti ismeretanyagot minden előadónk valós esettanulmányokkal és gyakorlati példákkal illusztrálja, illetve az előadás interaktivitása azt is lehetővé teszi, hogy a résztvevők által megfogalmazott problémakörön keresztül kerüljön bemutatásra egy-egy téma. Természetesen a közös gyakorlatok sem maradnak el, amelyek segítik elmélyíteni az elméleti ismereteket.

Kinek ajánljuk

A programot kezdő, a humánerőforrás menedzsmentbe most bekapcsolódni kívánó szakembereknek és gyakorló HR-eseknek egyaránt ajánljuk, hiszen nem csupán stabil elméleti alapokat adunk, hanem olyan gyakorlati fogásokkal, és az alapokon messze túlmutató módszerekkel ismertetjük meg a résztvevőket, amelyeket a gyakorlottabb HR-esek is használni tudnak majd.


A moduláris felépítésnek köszönhetően a feldolgozott témakörök külön-külön is hasznosak lehetnek az egyes területek iránt érdeklődő részvevőinknek, a teljes tréning program pedig a szakterület valamennyi szegmensét érinti, így komplex ismereteket és megfelelő tudásbázist nyújt a területen tevékenykedni kívánók számára. Mivel a modulok egymásra épülnek, javasoljuk a teljes programon történő részvételt.


A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett a Vinçotte International Hungary Kft. által kiadott kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. A tanúsítvány megszerzésének feltétele a képzés 70%-án való részvétel is. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.


Vélemények a képzésről

“A képzések jól fel voltak építve.
Komplex és érthető volt a tananyag.”

HR képzés résztvevője

“Az oktató nagyon jó prezentációkat hozott magával, nagyon tetszett mind az elmélet mind a gyakorlat. Jók voltak a valós példái, kiváló tréner.”

HR képzés résztvevője

”Szeretném megköszönni a Vincotte-nak és Adrienne-nek is. Sok minden tisztázódott a fejünkben és sok szakmai infót is kaptunk, amit máris hasznosíthattunk a munkánkban.”

HR képzés résztvevője

“Hasznos, lényegretörő és átfogó képet ad az oktatás, képzés, HR tevékenységéről. Erre konkrét, akár vállalat HR osztályára kihelyezett tréninget lehetne szerveznünk.”

HR képzés résztvevője

“Hiányzott a képzési piacról egy ilyen, interaktív, minden fontos kérdést érintő képzés. Szerettem az anyagot:)”

HR képzés résztvevője

A sablonos megoldások ideje lejárt!

Hosszú időn keresztül uralkodott a HR piacon néhány olyan módszer, amely szinte egyetlen kiválasztással foglalkozó szakember tárházából sem hiányzott. Sablonkérdések, amelyekre a pályázók sablonválaszokat adtak, tesztek, amelyeket valójában csak egy pszichológus tud megfelelően kiértékelni. A hatékonyság mérése sokáig nem került fókuszba. Napjainkra azonban erősen megváltozott a munkaerőpiac, néhány szakterület esetén csekély számú pályázóval számolhatunk, a munkavállalók pedig egyre felkészültebbek és tudatosabbak, s ma már az sem egyértelmű, hogy akit felvettünk, hosszú távon meg is tudjuk tartani. A valóban megfelelő jelöltek kiválasztása és a folyamat humán tényezői felértékelődtek. A humán erőforrás kiválasztása, fejlesztése, értékelése és irányítása olyan komplex, stratégiai fontosságú folyamatrendszerré vált, amelyet csak tudatosan, felkészülten, helyzetre és egyénre szabottan, professzionális szinten érdemes működtetni. Egy ilyen rendszer kiépítése és működtetése komoly feladat, mely speciális és szerteágazó szaktudást igényel. Ezeken a területeken nyújt segítséget a Vincotte International Hungary Kft. speciális, 5 modulból álló HR továbbképzése, mely minden fontos részterületet érintve készíti fel a HR-es kollégákat a feladat hatékony teljesítésére. Az előadás interaktív, így a résztvevők által megfogalmazott problémák is megvitatásra kerülhetnek.

Humán tényezők a HR-ben

Professzionális humán szakemberré válni nem egyszerű. A felsőoktatási képzéseken sajnos a legtöbb esetben sokkal inkább a HR gazdasági folyamataira koncentrálnak, míg maga a humán tényező háttérbe szorul. Hogyan ismerjük meg a pályázó személyiségét? Hogyan tegyünk fel személyre szabott kérdéseket? Hogyan tudhatjuk meg, amit senki sem szeretne elmondani nekünk? Hogyan vezessük az állásinterjút sablonmentesen, az adott pályázó személyiségéhez igazodva? Melyek a valóban hatékony kiválasztási módszerek és hogyan használjuk ezeket? Hogyan válhatunk olyan humán szakemberré, aki képes magabiztosan feltérképezni a jelöltek kompetenciáit, miközben nemcsak hatékony, de gyors is? Hogyan tudjuk megtartani a kiválasztott kollégákat? Hogyan segíthetünk a szakterület vezetőinek a kollégák motiválásában, és hogyan közvetíthetünk a vezetők és beosztottaik között? Többek között ezekre a kérdésekre adunk választ a Vincotte Akadémia HR továbbképzés sorozatán, melyen a HR tudományán túlmutatva a határtudományok ismeretanyagát is átadjuk, így a résztvevő nem csupán a klasszikus HR, de a hozzá szorosan kapcsolódó pszichológiai és coaching ismeretekkel is rendelkezni fog. A kiválasztási folyamatok mellett a hatékony szervezet- és vezetőfejlesztésre, a munkavállalók képzésére és értékelésére is nagy hangsúlyt fektetünk a tanfolyamon.

Jelentkezés és kapcsolat

A teljes képzésre vagy a kiválasztott modulra jelentkezni akár online, akár a jelentkezési lap kitöltésével postai vagy elektronikus levélben is lehet. ONLINE JELENTKEZÉS

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

A KÉPZÉS LEÍRÁSÁNAK LETÖLTÉSE


valikepPór Valéria
tréning menedzser
Vinçotte AkadémiaMo­bil: +36704432014
Tele­fon: +3613214965
por.valeria@vincotte.hu

adrikepBanga Adrienne
oktató, tréner
Vinçotte AkadémiaMo­bil: +3630338 9775
banga.adrienne@vincotte.hu
info@coachingtime.hu